ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την δοκιμαστική έναρξη της νέας ιστοσελίδας μας. Φιλοδοξούμε με τις πρωτοποριακές μας υπηρεσίες και την εξασφάλιση της συμμετοχής συγκεκριμένων νοσοκομείων αναφοράς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη σύντομα να δεκαπλασιάσουμε την μετά θάνατο προσφορά σώματος & ιστικών μοσχευμάτων στην Ελληνική Κοινωνία. Σύντομα η ενεργοποίηση της Ελληνικής Τράπεζας Οφθαλμών Δημόκριτος- Γρηγόρης Γεωργαρίου θα αντικαταστήσει σχεδόν στο σύνολο της την εισαγωγή μοσχευμάτων κερατοειδούς απο το εξωτερικό, κοινή πρακτική μέχρι σήμερα που σύντομα -με την βοήθεια σας- θα αποτελεί παρελθόν. 

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλα τα τελευταία δελτία ειδήσεων και τις υπηρεσίες. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να σας κρατήσουμε ενημερωμένους με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις και τις προσεχείς εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουμε. Φροντίστε να ελέγχετε συχνά την ιστοσελίδα μας.

Η δύναμή μας οφείλεται στην βαθειά μας πίστη οτι υπηρετούμε το συμφέρον του έλληνα οφθαλμίατρου και της ελληνικής κοινωνίας. Η ομάδα μας αποτελείται απο χειρουργούς οφθαλμίατρους του Δημόσιου, Ιδιωτικού και Πανεπιστημιακού Τομέα. Η Ελληνική Τράπεζα Οφθαλμών φιλοδοξεί να αλλάξει τα πάντα στον τομέα της μεταμόσχευσης κερατοειδούς.